Over WIoT

Waar staat de Workspace IoT community voor, hoe gaan we onze doelen bereiken en wie zit er achter deze community?

Workspace IoT community

"Een plek waar mensen met gemeenschappelijke doelstellingen en interesses op vaste basis bij elkaar komen, om elkaar direct of indirect te helpen in het verwezenlijken van doelen, verwachtingen en activiteiten door middel van het delen van informatie en ideeën."

De Workspace IoT community brengt gelijkgestemden in de wereld van Internet of Things met de focus op de professionele werkplek, de workspace, samen. Door het voorzien in een digitaal platform, het organiseren van bijeenkomsten en het ondersteunen van Workspace IoT ontwikkelingen zullen ideeën gedeeld worden en zal vraag en aanbod samenkomen.

Workspace IoT

Het verbinden, automatiseren en optimaliseren van informatieprocessen gericht op de professionele werkplek, de workspace.

  • Verbeteren van de ervaring voor medewerkers

  • Gericht op de professionele, digitale werkplek

  • Integratie tussen mensen, organisaties en systemen

  • Overkomen van merkgebonden (proprietary) informatiesystemen

  • Optimaliseren van informatie- en bedrijfsprocessen

Internet of Things (IoT) maakt het mogelijk informatie digitaal te transformeren en met bestaande informatiesystemen te integreren.

Ingmar Verheij
Ingmar Verheij
Voorzitter

Doelstellingen 

Als Workspace IoT community hebben wij onszelf een aantal doelstellingen gesteld. Er wordt hard gewerkt om deze te realiseren

Community

Een community bestaat uit mensen met gemeenschappelijke doelstellingen en interesses die elkaar op directe of indirecte wijze helpen bij het verwezenlijken van doelen en verwachtingen.

 

Kennisdeling

Het delen van kennis, ervaring en ideeën met (en door) onze leden zorgt ervoor dat we van elkaar kunnen leren, het is een fundament om verder op te bouwen.

Bijeenkomsten

Het samenbrengen van gelijkgestemden, mensen met dezelfde ideeën, doelstellingen of verwachtingen (en sceptici) is een belangrijk middel om informatie, kennis en ideeën uit te wisselen. Het is tevens een goede manier om kennis te maken met elkaar en de partijen die onderdeel zijn van dit werkgebied.

Digitaal platform

We informeren de community via diverse digitale platformen maar zullen deze ook inzetten om informatie te verzamelen, mensen samen te brengen. Naast een website kan je denken aan sociale media en gerelateerde mogelijkheden.

 

 

Community oprichten
Bijeenkomsten organiseren
Definitie Workspace IoT bepalen
Digitaal platform realiseren
Projecten Begeleiden

Het Team

Wie zijn de gezichten achter de Workspace IoT community en wat is hun motivatie?


Ingmar Verheij
Ingmar Verheij

Voorzitter

Met een passie voor innovatieve technische oplossingen en jarenlange ervaring in verschillende klantgerichte rollen is Ingmar goed in staat gebleken technische middelen te vertalen naar bedrijfsdoelstellingen.

Jits Langedijk
Jits Langedijk

Secretaris

Met technische innovatieve oplossingen mensen en organisaties in staat stellen om doelstellingen te realiseren. Dit is waar Jits zich in de dagelijkse praktijk op richt.

(vacature)
(vacature)

Penningmeester

We zoeken nog een derde lid voor het bestuur van de Workspace IoT community. Is dit iets voor jou? Neem dan contact met ons op!